skip to Main Content

Particulier

Met een taxatierapport van Apresa heeft u een erkend document voor verzekeraar, de belastingdienst of andere relevante instellingen. Apresa is één van de weinige onafhankelijke taxatiebureaus.

Intermediair & Assuradeur

Door jarenlange samenwerking met kleine en grote partijen in de verzekeringsmarkt heeft Apresa veel ervaring in het creëren van passende taxatieoplossingen voor verzekerde en verzekeraar.

Family office

Taxatie van de kunstcollectie binnen de familie zorgt voor meer inzichtelijkheid van de situatie. Zo kan de kunstcollectie een aardige waarde vertegenwoordigen. De mogelijkheden hiervan nemen wij graag door.

Gemeente

Gemeentelijke kunst en erfgoed bevat veelal openbare collecties. De conditie dient periodiek gewaardeerd en gecontroleerd te worden. De medewerkers van Apresa dragen graag bij aan de zorg voor dit bijzondere erfgoed.

Bedrijfscollectie

Positieve sfeer, kunst op de werkvloer of bevlogen kunstliefhebbers. Met welk doel kunst binnen bedrijven ook wordt verzameld, het is van belang dat de collectie goed en actueel geïnventariseerd is.

Museum

Het verzekeren en laten taxeren van de collectie is voor veel musea een afweging tussen budget- en risicobeheer. Regelmatig wordt een getaxeerde waarde te lang gehanteerd wat onnodige risico’s met zich meebrengt.

Beheerder

In samenwerking met Apresa kan er worden gekeken hoe een collectie overzichtelijk geregistreerd en getaxeerd kan worden. Het doel is om waarderingen actueel te houden en onderverzekering tegen te gaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken