skip to Main Content

Voldoen aan uw zorgplicht

Door jarenlange samenwerking met kleine en grote partijen in de verzekeringsmarkt heeft Apresa veel ervaring in het creëren van passende taxatieoplossingen voor verzekerde en verzekeraar. Het samenwerken met tussenpersonen en verzekeraars is voor Apresa een tweede natuur geworden.

Meerdere specialismes

Apresa draagt bij aan de zorgplicht en hanteert voor de rapportage de gebruikelijke geldigheidstermijn. Dit betekent een geldigheidstermijn van drie jaar voor rapportages voor kunst, inboedel en andere kostbare roerende zaken. Voor opstallen geldt een termijn van zes jaar. Een taxatie van Apresa voldoet aan de eisen van een deskundige taxatie zoals omschreven in artikel 7:960 BW.  Onze taxateurs zijn aangesloten bij de Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders (Federatie TMV) en/of bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT).

Wat door veel van onze klanten als voordeel wordt ervaren, is dat Apresa meerdere specialismen onder één dak heeft: of het nu gaat om risico inspecties, appraisals of taxaties van kunst, antiek, zilver, sieraden, horloges of andere kostbaarheden, bij Apresa kunt u terecht. Met de collega’s van Troostwijk Groep biedt Apresa ook opstal taxaties. Voor u en uw klanten betekent dit dat jullie te maken krijgen met slechts één aanspreekpunt. Dit zorgt voor optimale efficiëntie en overzichtelijkheid.

Apresa wordt gevormd door een klein en gespecialiseerd team. Daardoor kunnen wij snel schakelen en u en uw klant ontzorgen. Als dochteronderneming van Troostwijk hebben wij de beschikking over brede technische mogelijkheden. Wij bieden tooling op maat voor automatische offerte aanvragen en digitale dossiervorming. Dit ter ondersteuning van uw zorgplicht en administratie.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek via 088 666 67 27 of vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.
Back To Top
×Close search
Zoeken