skip to Main Content

Kom werken bij Apresa

Een stabiel bedrijf zoals Apresa, weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Kenmerkend voor onze medewerkers, is dat zij continu op zoek zijn naar manieren om de dienstverlening en de klantbeleving te verbeteren.

Carrière

Bij Apresa en de Troostwijk Groep willen een fijne werkomgeving creëren en ervoor zorgen dat onze werknemers kunnen groeien en méér uit zichzelf kunnen halen. Wij willen dat onze medewerkers hun talenten en kwaliteiten optimaal kunnen inzetten en de kans krijgen om hun eigen grenzen en de grenzen van Apresa en de Troostwijk Groep, te verleggen.

Als afgestudeerde wo’er op het gebied van cultuurwetenschappen of kunstgeschiedenis, kunnen we je intern volledig opleiden tot volwaardig expert of taxateur, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij zelf in huis!

Dit geldt ook voor onze ondersteunende teams, die allemaal beschikken over voortreffelijke expertise en vakkennis, waarmee zij onze experts of taxateurs in staat stellen om hun werk nóg beter te kunnen doen. Voor een veelzijdige, ondersteunende functie, waarbij eigen inbreng en vernieuwende ideeën zeer op prijs worden gesteld, moet je bij Apresa zijn.

Back To Top
×Close search
Zoeken