skip to Main Content

Over onze certificering

Apresa voldoet aan de certificeringen die het vak vereist. Een continu scholingsproces voor onze taxateurs is hier een onderdeel van.

Onze taxateurs

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de Federatie Taxateurs Makelaar Veilinghouders (TMV) en/of bij het Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Door het regelmatig volgen van cursussen en het frequent bezoeken van beurzen, veilingen, lezingen en tentoonstellingen, blijven de taxateurs van Apresa volledig up-to-date van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit is erg belangrijk omdat de wereld van kunst, antiek en kostbaarheden, voortdurend in beweging is. Bestaande kennis op peil houden en nieuwe kennis vergaren is voor de taxateurs van Apresa een tweede natuur.

Onze rapportages

Apresa rapporteert volgens de hoogste standaarden wat betreft de detaillering en de omschrijvingen, waardoor de taxatierapporten door alle verzekeraars worden geaccepteerd.

Conform artikel 7:960 BW

Onze taxatierapporten zijn standaard opgesteld conform artikel 7:960 BW. In dit artikel is vastgelegd dat een onafhankelijke deskundige de voorwerpen vooraf inspecteert en waardeert.

Met ons rapport voorkomt u discussie en kunt u een soepele schaderegeling verwachten als u te maken krijg met schade. Daarom geeft een taxatierapport en zeker en veilig gevoel.

Onze registers

 

        blank

Back To Top
×Close search
Zoeken